Äldreboende
I ett äldreboende finns personal dygnet runt och du kan även få hjälp från sjuksköterska, arbetsterapeut eller sjukgymnast. Läs mer
Omsorg med kvalitet
Ett äldreboende som erbjuder vård och omsorg till personer med olika omsorgsbehov. Läs mer
Omsorg
Det är en boendeform för dig som har behov av service, vård och omsorg dygnet runt. Läs mer

Vallentuna

Vallentuna kommun är naturskönt beläget i nordöstra Storstockholm, med närhet till Stockholm, Arlanda och skärgården. Här finns en attraktiv boende- och livsmiljö i en blandning av småskalig tätort vid Vallentunasjön och ett vidsträckt, levande kulturlandskap.

Kommunen har över 30 000 invånare, varav cirka 20 000 bor i Vallentuna tätort. Inflyttningen till kommunen är en av de högsta i landet. Vallentuna har ett växande serviceutbud, rikt föreningsliv och mycket gott om fritidsaktiviteter.

Stångberga Omsorg är ett privat vårdhem för rehabilitering och permanent vård av äldre.

Idag har Stångberga ca 30 vårdplatser och ca 40 anställda. En ny flygeln är på plats under hösten 2015 och vi kommer kunna erbjuda demensvård på Stångberga.

www.stangberga.se
Stångberga Omsorg ligger i ett vackert odlingslandskap. Inbäddad i en lummig park står den herrgårdsliknande huvudbyggnaden från 1939 med annex byggt 1998.

Lägenheterna har hög standard med egen toalett och dusch. Huvudbyggnadens sällskapsutrymmen med sina vackra möbler erbjuder en njutbar inramning för sång- och musikstunder, samtal eller andra aktiviteter. Wi-Fi finns i hela fastigheten.